Winnaar meest gelezen blog Adformatie.nl

Mobile marketing tweet

 

Net voor mijn vakantie ging ik nog even langs bij het Blogger event van Adformatie om de laatste nieuwtjes mee te krijgen over het Adformatie platform voor bloggers. Blij verrast kreeg ik te horen dat ik de winnaar was van de meest gelezen blog op Adformatie.nl

Sinds oktober 2012 schrijf ik blogs voor Mobilemarketing.nl. Deze site is eind 2013 geïntegreerd met Adformatie.nl. Op deze manier komen mijn blogs ook terecht op de website van Adformatie. Mijn meest gelezen blog op deze website, en dus ook de winnaar van de afgelopen periode, was 5 redenen om van Whatsapp over te stappen naar Telegram.

Ik voel me super vereerd met deze erkenning en ik mag als beloning een stuk schrijven voor de papieren versie van Adformatie. Hier ga ik even goed over nadenken :-).

Klik hier voor meer info

Lees meer blogs van Humphrey: