Je bent James Bond met de Samsung Gear (5 foto’s)

gear_forecast_weather

Heb jij hem al gezien? De Samsung Galaxy Gear is de nieuwe Smartwatch van Samsung. Begin september werd het horloge geïntroduceerd en bekritiseerd. Zelf ben ik altijd al gek geweest op gadgets en met de Gear kan ik echt even wegdromen. Vandaag ben ik James Bond en we gaan op missie.

Klik hier voor meer info

Direct bij het omdoen van de Gear voelt het alsof je een uniek stukje techniek met je lichaam gaat verbinden. Het voelt robuust aan. Terwijl je het horloge naar je toedraait en beide ellebogen spreidt, voelt het alsof je instructies kan geven aan je team. Het bandje van het horloge heeft aan de voorzijde een camera ingebouwd, hiermee kun je onopgemerkt documenten fotograferen. Dit merkt niemand op.

Gerelateerd artikelPebble CEO Eric Migicovsky “We made the user experience work”

Bellen maakt natuurlijk te veel geluid voor een special agent, echter het handsfree gebruik van deze smartwatch zorgt wel dat je handen vrijblijven. Perfect voor achtervolgingen door drukke steden in de auto. Met één snelle blik lees je al rennend de laatste berichten van miss Moneypenny. Uitgeput s’avonds in het hotel moet het horloge wel opgeladen worden. Bij intensief gebruik houdt hij het namelijk 1 dag vol. Bij minder actiescènes moet 2 dagen ook wel te doen zijn. De weersverwachtingen op het horloge helpen ook om de juiste kledingkeuzes te maken.

Zie de foto’s van de Gear. Het ziet er goed uit en opent nu al de discussie voor toekomstige ontwikkelingen. Het kan beter en het kan goedkoper, echter ik heb de smaak al te pakken. Lees ook mijn eerdere blog over Wearables. Het is in ieder geval niet meer ondenkbaar dat we ooit echt onze auto kunnen bedienen met ons horloge en zelf special agent kunnen spelen.

gear_weather gear_steps_countergear_photo_cameraGear_new_message

 

Meer blogs van Humphrey: