Dé app voor aanstaande pappa’s

daddy_app

Je kan het zo gek niet meer verzinnen en er is een app voor. Lang niet allemaal voldoen aan de verwachting, maar ik heb er nu eentje! Als aanstaande pappa (nog 5 weken te gaan) is het natuurlijk een uitdaging om bij te blijven met de beleving van de aanstaande moeder. Zij is er 24/7 mee bezig en als man kun je minder meepraten. Daar komt nu een einde aan.

Aantal maanden geleden werd ik via een blog geattendeerd op de ‘Who’s your daddy app’: de app special voor de aanstaande vaders. Alles in deze app is gericht op de vragen en situatie van de man. Wat ik handig vind is elke dag een handige tip. Het zijn geheugensteuntjes om met haar mee te leven, om attent en meer betrokken te zijn. Maar ook handig voor andere leuke dingen, zoals deze tip:  “De aankomende periode draait om de zwangerschap, spreek dit weekend met je vrienden af om de kroeg in te gaan”. Top.

Whos your daddyUiteraard gaat het niet alleen om wat jij als man meemaakt. Het helpt je ook goed om te begrijpen wat je vrouw en je kindje meemaken. Hoe het kindje groeit bijvoorbeeld. In maand 4 kreeg ik een mooi bericht “Het kind weegt nu evenveel als een iPad”, iets wat mannen een veel beter beeld dan “Het is nu 600 gram”. Of dat de kosten van luiers vergelijkbaar zijn met die van een Playstation spel. Check, got it!

Daarnaast is de app super simpel in gebruik, kun je takenlijsten bijhouden, geeft het weekoverzichten, telt het de dagen af en heeft het een handige weeën timer. Dus wil je een beetje hip zijn met een aankomende pappa app, dan is ‘Who’s your daddy’ een aanrader.  De app is wel in het Engels en kost een euro en nee ik heb geen relatie met de appontwikkelaar. Ik ben gewoon een aanstaande pappa en dat is al een feestje :-).

Whos your daddy 3 Whos your daddy 2